El manresà Roger Argelaguer i el calafí Josep Ramon Montaner van ser els campions de les dues proves de l'Andorra Challenge MTB, emmarcades dins dels Andorra Outdoor Games, que constaven de dues curses en BTT, una de 90 quilòmetres i una altra de 50.

Roger Argelaguer va necessitar només 3 hores i 49 minuts per recórrer la distància de 90 km i 2.800 metres de desnivell acumulat a una velocitat mitjana de 23 quilòmetres per hora, i es va imposar al capdavant de la classificació d'un recorregut que sortia des de Naturlàndia i que recorria les poblacions d'Arànser i Lles i passava per la Vall de la Llosa, entre d'altres paratges.

Per la seva banda, Josep Ramon Montaner va recórrer la prova de 50 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell acumulat en 2 hores i 3 minuts a una velocitat mitjana de 24 km/h amb una còmode avantatge sobre els seus perseguidors, per això va quedar en la primera posició de la classificació. Els dos ciclistes formen part de l'equip Fasol bikes, que van aportar al palmarès dl seu equip aquestes dues curses, en la segona edició dels Andorra Outdoor Games, una competició que engloba diverses proves de diferents esports com la BTT, el triatló o el senderisme.