El tirador del Club Tir Precisió Manresa, Josep Perarnau, va aconseguir la desena posició en la classificació general del campionat mundial de tir en carrabina, que es va celebrar a Lisboa, on el francès Luc Brouquier es va coronar com a millor tirador d'entre els 59 participants al torneig.

Perarnau va ser seleccionat per disputar el mundial gràcies als resultats d'aquesta temporada, al mateix temps que la seva companya Mercè Mas, també del CTP Manresa, i del tirador de Barcelona Paulí Mendoza, amb qui es van presentar com a equip representant d'Espanya. Individualment, Paulí Mendoza va aconseguir la 12a posició i Mercè Mas va quedar en la plaça número 31 d'una classificació on el màxim resultat espanyol va ser el d'Antonio López, que va quedar setè.

En la competició per equips, el de Perarnau, Mas i Mendoza va quedar en la desena posició, que aconseguia millor puntuació que els altres dos representants d'Espanya, provinents de Madrid i València, que van quedar en la 15a i 16a plaça d'un total de 17 equips on l'equip australià va ser el campió.