La Lega Calcio, la lliga italiana de futbol, va fer oficial ahir el traspàs del davanter argentí Gonzalo Higuaín del Nàpols a la Juventus. Els torinesos van pagar la clàusula de rescissió del jugador, valorat en 90 milions d'euros, amb la qual cosa es converteix en el tercer traspàs més important de la història, després dels de Bale i Cristiano Ronaldo pel Reial Madrid.

El davanter internacional militarà al campió italià durant els propers cinc anys i rebrà 7,5 milions d'euros per temporada, a més dels beneficis dels seus drets d'imatge. Els napolitans, per la seva banda, poden respondre en els propers dies i aconseguir el davanter que tenia la Juventus l'any passat. L'equip de Maurizio Sarri vol fitxar Álvaro Morata, qui ara és al Madrid, tot i que seria més a prop de tancar la contractació del polonès Milik.

Pogba, encara no

Per la seva banda, el gairebé totalment segur fitxatge del mig de la Juventus Paul Pogba pel Manchester United, a canvi de 110 milions d'euros, va quedar ahir aturat pel seu representat, Mino Raiola. Sembla que no ha quedat clar quin dels dos equips implicats en l'operació li ha de pagar la comissió corresponent.