El waterpolista Aleix Páez Casas, jugador del CN Terrassa però nascut a Manresa, es va proclamar campió d'Espanya juvenil de primera categoria de waterpolo.

El torneig es va celebrar a les instal·lacions del mateix Club Natació Terrassa, que va es va endur el trofeu d'entre els dotze equips participants: CW Askartza, CN Atlètic-Barceloneta, CN Barcelona, CN Caballa, CN Helios, CN La Latina, CDW Málaga, CDW Navarra, Real Canoe NC, CW Sevilla, CDW Turia i CN Terrassa. El conjunt del manresà es va enfrontar al CN Helios a quarts de final, al qui va guanyar 17-7 i al CN Atlètic Barceloneta a les semifinals amb un resultat favorable de 16-9. El CN Terrassa va jugar la final amb el Real Canoe NC i es va proclamar campió amb un resultat de 13-6.

La formació com a waterpolista d'Aleix Páez va començar al CN Manresa, on va competir en les categories aleví i infantil; posteriorment, i després de la desaparició del club manresà, va continuar la seva trajectòria esportiva al CN Terrassa, on competeix actualment i amb el qual va aconseguir la tercera posició en el mateix campionat estatal de l'any passat.