El sallentí Pau Alsina va gua-nyar la quarta prova de la Lliga de Catalunya de motocròs de nens al Parcmotor de Vallgorguina i es va col·locar en la tercera posició de la classificació general del torneig.

Alsina va fer la pole als entrenaments, però una caiguda en la primera mànega el va fer recular a la 5a posició. El pilot es va refer i va aconseguir una tercera posició final. En la segona mànega va rodar més ràpid que ningú, però al final de cursa va haver d'apressar, ja que el seu company d'equip Alex López venia molt a prop seu. Després de dues mànegues molt renyides, Pau Alsina es va endur la victòria, per davant de López, molt regular al llarg de la jornada, i de Gorka Godoy, pilot que va vèncer la primera mànega però que després va patir força problemes.

Després de la cursa de Vallgorguina arriben unes merescudes vacances d'estiu. La Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs de nens tornarà el proper 16 d'octubre a Martorelles i el 13 de novembre a Igualada per saber qui serà el campió català.