El ciclista de Sant Vicenç de Castellet Marc López Suades, que està disputant el mundial júnior de BTT d'orientació a Coïmbra, a Portugal, ha obtingut uns resultats més aviat discrets. En la primera modalitat on competia, l'esprint, el bagenc va quedar en la 40a posició de 46 participants. En la prova de distància mitjana, en la que havia dipositat més esperances i possibilitats d'aconseguir un bon resultat i que es va disputar dimecres, va quedar en la posició 36 d'un total de 47 corredors.

Avui competirà en la prova de distància llarga, i ja només li quedarà la prova de relleus, que tindrà lloc el dissabte, i en la qual els júniors espanyols parteixen en des-avantatge. La prova de relleus consisteix en el millor temps de tres corredors de cada selecció de la seva categoria. En el cas de Marc López, que representa Espanya, la Federació només ha permès viatjar a dos júniors en aquest mundial i, per tant, el tercer corredor haurà de ser un juvenil, fet que tampoc permet posar moltes esperances en la victòria del de Sant Vicenç, que enguany ha estat campió d'Espanya i campió Ibèric i líder destacat de la classificació júnior estatal. Després de la cursa de relleus, es repartiran els premis als guanyadors i es farà una cerimònia de clausura abans que els equips tornin a casa el diumenge.