L'afició de l'ICL Manresa respira més tranquil·la després de l'anunci d'ahir de l'UCAM Múrcia de la contractació d'Óscar Quintana com a entrenador, en el lloc del grec Fotis Katsikaris. En els últims dies s'havia parlat que l'equip murcià estava interessat a fitxar Ibon Navarro, el tècnic de l'ICL Manresa, però finalment no serà així. Els murcians disputaran aquest any, per primera vegada a la seva història, una competició europea després d'haver-se classificat la temporada passada per als play-offs.

Quintana ja havia dirigit en una altra ocasió l'UCAM Múrcia, del 2012 al 2014, i en les últimes temporades havia estat sense equip i havia fet de comentarista al canal Teledeporte. El de Torrelavega va ser també a la banqueta del Bàsquet Manresa el 2006.

Un cop aclarida la incògnita de la banqueta de l'UCAM, només hi ha un conjunt oficialment sense el seu entrenador: el Betis Energía Plus, antic Baloncesto Sevilla, qui va saber que jugaria la lliga tot just la setmana passada. Però segons el seu director esportiu, l'exjugador Berni Rodríguez, presentat ahir a la tarda, hi ha a un acord total amb el tècnic croat Zan Tabak, i "només falta la seva firma".