Dos mesos i una setmana després de guanyar la Copa del Rei contra el Sevilla, el Barça torna a jugar un partit de futbol, tot i que no serà tan compromès com aquell. L'equip de Luis Enrique, encara amb moltes absències de jugadors que van disputar l'Eurocopa i la Copa Amèrica, juga avui a l'Aviva Stadium de Dublín contra el Celtic de Glasgow, en un partit en què els escocesos jugaran com si ho fessin a casa. De fet, la majoria dels aficionats de l'equip catòlic són irlandesos o hi tenen les arrels, i la capital del país viurà una autèntica festa en un estadi més avesat a grans partits de rugbi.

El Barça, on s'espera que jugui Messi, tot i que només ha acumulat cinc dies d'entrenament, va tancar ahir la seva estada als camps d'entrenament de la federació anglesa a Saint George's amb molta tranquil·litat i havent pogut establir les bases físiques de l'any amb els jugadors disponibles. Avui, molts dels que han d'actuar són de l'equip filial.

Carta de llibertat a Montoya

D'altra banda, ahir es va saber que el FC Barcelona ha decidit donar la carta de llibertat al lateral Martín Montoya perquè abandoni ràpidament la disciplina del club, tal com desitjava Luis Enrique. Montoya, qui ahir no es va entrenar amb els seus companys per molèsties físiques, ja pot començar a negociar la seva propera incorporació al València.