El Barça va debutar en el primer partit de la pretemporada amb una còmoda victòria davant un fluix Celtic de Glasgow al que va deixar sense cap opció ja en el primer temps, quan va quedar fixat el marcador final (1-3).

Messi va jugar els seus primers 45 minuts, i amb l'argentí en el camp el Barça va tornar a gaudir dels seus millors moments de futbol.

Va ser una primera part fàcil per un Barça que va dominar i que només es va complicar la vida quan els dues centrals (Antonio Martínez i Mathieu) van evidenciar falta d'encert amb la pilota.

De fet, va ser en una acció fàcil que el català va enviar al central andalús i aquest no va controlar bé la pilota, i Griffiths va caçar l'esfèric per empatar el partit (1-1), després que Arda Turan avancés als blaugrana amb un gran gol (0-1).

Malgrat l'empat, el Barcelona va tornar a fer-se amb el partit i amb el marcador, ja que un minut després el Celtic va retornar l'error en la seva porteria, i en un centre de Cámara, el central Ambrose va marcar (1-2).

El tercer pels blaugrana va arribar després d'una gran combinació d'equip, que va arrencar amb un canvi de joc de Messi, pilota que Cámara va passar en profunditat a Suárez, qui la va dur gairebé a la línia de gol per fer una passada precisa a Munir, que entrava pel centre i només va haver d'empènyer l'esfèric (1-3).

Després d'aquest partit, el Barcelona torna a la Ciutat Comtal, a l'espera d'un segon partit, que arribarà el dimecres, en el qual l'equip de Luis Enrique viatjarà a Estocolm per mesurar-se al flamant campió de la Premier, el Leicester.

Fitxa tècnica:

Celtic Glasgow: Gordon; Janko, Ambrose, O'Connell, Izaguirre, Brown, Bitton, McGregor, Roberts, Griffiths i Forrest.

També van jugar: Fasan (p), Fisher, Ciftci, Dembele, Armstrong, Christie, Rogic, Allan, Ajer, McCart i Ralston.

Barcelona: Masip; Aleix Vidal, Antonio Martínez. Mathieu, Cámara; Arda Turan, Sergi Roberto, Denis Suárez; Messi, Luis Suárez i Munir.

També van jugar: José Suárez (p), Samper, Marlon, Josep Martínez, Borja López, Martínez, Carbonell, Gumbau, Aleñá, Nili, Alfaro i Mújica.

Gols: 0-1, min.10, Arda Turan; 1-1, min.30, Griffiths; 1-2, min.31, Ambrose (pp); 1-3, min.40, Munir.

Àrbitre: Phil Tremayne (Irlanda).