El Centre d'Esports Manresa de la temporada 2016-17, el que estarà sota les ordres de Dani Fernández, fa la seva estrena en un partit que és habitual cada estiu. El de la Festa Major de Valls de Torroella, un matx que començarà a partir de les 18.30 h de diumenge, amb l'equip local de Quarta Catalana com a rival dels manresans que es mantenen a Primera Catalana, en concret al grup 1.

L'equip del CE Manresa, després de jugar aquest partit, tindrà el seu acte de presentació l'endemà, al Nou Estadi del Congost, a partir de les 20 hores. Dani Fernández, els darrers anys coordinador del futbol base, prendrà el relleu en el primer equip de Dani Andreu.

De l'Igualada al Manlleu

Un altre dels equips de casa que es troba a la Primera Catalana, en el seu cas al grup 2, és l'Igualada, que també ha fet un canvi de titular de la banqueta. Ton Major ha agafat les regnes després que Edu Berrocal hi renunciés per discrepàncies amb la junta directiva.

Els que tampoc no continuaran a la plantilla del CFI són el porter Yannick Viles i el central Bachana Lomidze, que han fitxat pel Manlleu de Tercera Divisió. Com en el cas del Manresa, l'Igualada també fa la seva presentació dilluns. Serà en el terreny de joc de les Comes, a les 20.30 h. A la mateixa hora també ho farà la Unió Esportiva Avià.