El Barça va debutar en el primer partit de pretemporada amb una còmoda victòria davant un fluix Celtic de Glasgow, al qual va deixar sense cap opció ja en el primer temps, en què va quedar fixat el marcador final. Messi va jugar els seus primers 45 minuts, i amb l'argentí al camp, el Barça va tornar a gaudir dels seus millors moments de futbol.

Va ser una primera part fàcil per al Barça, que va dominar a plaer i només es va complicar la vida quan els dos centrals (Antonio Martínez i Mathieu) van evidenciar falta de temperament amb la pilota als peus. De fet, va ser en una acció fàcil que Masip va enviar al central andalús, quan aquest no va controlar bé la pilota, li va donar un toc poc ortodox i la pilota la va caçar Griffiths a la mitja hora per empatar el partit, després que Arda Turan avancés els blaugrana amb un gran gol des de fora l'àrea.

Tot i l'empat, el Barça va tornar a aconseguir el partit i el marcador, ja que un minut després el Celtic va retornar l'error a la seva porteria, i en una centrada de Cámara, el central Ambrose va enviar la pilota al fons de la seva pròpia porteria.

La gran combinació

El tercer gol dels catalans va arribar després d'una gran combinació d'equip, que va arrencar amb un canvi de joc de Messi, pilota que Cámara va enviar en profunditat a Suárez, que la va portar fins gairebé la línia de gol per fer una passada precisa a Munir, que entrava pel centre i només va haver d'empènyer la pilota.

A la represa, poca història. Samper va entrar a la segona part per Messi, mentre que el Celtic va fer entrar set jugadors nous per afrontar els segons 45 minuts. Tot i que el domini no va ser tan perseverant, el Barça no va tenir cap problema al camp, i va gaudir de clares ocasions. Luis Enrique va donar entrada a diferents jugadors, la majoria del filial, i ara l'espera el campió anglès, el Leicester City, dimecres que ve.