Procedent de l'AE Centelles, en les darreres hores, el Manresa FS ha aconseguit els serveis de Josete. Es tracta d'un jugador que actua en la posició de pivot i nascut ara fa 23 anys a Barcelona. El nom complet del nou fitxatge manresà és José Aguilera López.

Curiosament, el vincle que té el nou jugador amb el futbol sala no és gaire extens. Va jugar al juvenil del Prosperitat de Barcelona i allà va patir una greu lesió que va fer que estigués apartat de les pistes força temps. Un cop recuperat, va fitxar pel Centelles la temporada passada, on va aconseguir amb tan sols mitja lliga un total de 16 gols en la Tercera Divisió Nacional.

Josete es va formar, de petit, en el futbol, i va passar per equips ben destacats, com el Barça (durant 3 temporades) i l'Espanyol (2), i va jugar tot seguit al CE Júpiter.

Aquest jugador arriba al Bages, per participar en l'equip manresà de Segona Divisió B, amb moltes ganes. Per a l'equip de Jordi Rozas és una gran incorporació per a la posició de pivot, ja que li calia un bon passador com ell, després del reforç a la porteria i a la zona més ofensiva. Amb Josete, hi haurà un equilibri més gran a la plantilla.

S'ha de recordar que l'equip ha incorporat diversos jugadors en les últimes setmanes. Hi haurà el retorn d'Aleix Dalmau (Athletic Vilatorrada) a la porteria. Per a les posicions d'atac, arribarà, des del Sala 5 Martorell, Saïd Nour. I dos juvenils, Ivan Lora i Edu Saavedra, pugen al sènior. Marc Fernández està pendent de renovació.