L'Atlètic de Madrid va confirmar ahir l'arribada del davanter francès Kevin Gameiro, procedent del Sevilla, i que va firmar per quatre temporades després de passar el reconeixement mèdic a Madrid. Gameiro, de 29 anys, ha disputat les últimes tres temporades al Sevilla, on ha anotat 67 gols en 138 partits oficials. Abans, va jugar al París Saint-Germain (dues temporades entre el 2011 i el 2013), al Lorient (tres, des del 2008 al 2011) i l'Estrasburg (2005-2008).

La contractació del davanter francès, que estava a la concentració de pretemporada del Sevilla a la localitat alemanya de Bad Schönborn, es va tancar ahir per una quantitat que fonts de la negociació han xifrat en un pagament fix de 32 milions d'euros i 4 més en variables. El traspàs del punta va coincidir en el temps amb la cessió de l'argentí Luciano Vietto al Sevilla, una operació diferent que es va tancar divendres a la nit, el mateix dia que el jugador va rebre el permís de l'Atlètic per entrenar-se amb el club andalús.

La quarta, la definitiva

L'Atlètic ja té nou davanter. L'havia buscat tot l'estiu. Primer amb altres prioritats, l'hispanobrasiler Diego Costa (Chelsea), l'uruguaià Edinson Cavani (París Saint-Germain) i l'argentí Gonzalo Higuaín (Nàpols). Aquests últims van arribar a refusar 60 milions d'euros (al final l'han venut per 90 a la Juventus).

Aleshores va crèixer l'opció Gameiro. Amb 29 anys, 29 gols en 52 partits la temporada passada entre totes les competicions (16 dels quals els va aconseguir en 31 partits de la Lliga) i la seva velocitat, agilitat amb la pilota i capacitat sobre la porteria contraria, jugarà a l'Atlètic de Madrid.

Gameiro és el quart fitxatge de l'estiu pels del Cholo Simeone, després del migcampista argentí Nicolás Gaitán (Benfica), l'extrem portuguès Diogo Jota (Paços de Ferreira) i el lateral croat Sime Vsaljko (Sassuolo).

A l'Atlètic compartirà atac i competirà per la titularitat amb el seu compatriota Antoine Griezmann, amb Fernando Torres i l'argentí Ángel Correa.