El corredor de Sant Vicenç de Castellet Marc López va cloure ahir la seva partició en el campionat Mundial d'orientació júnior que s'ha disputat els darrers dies al territori portuguès. Ahir, a la prova de relleus, l'equip espanyol no va tenir gaire sort. L'equip estava format, a part de López, per Martín Enrique i per un Enrique Chousa que va cometre un error en segellar la targeta que va dur a l'eliminació de l'equip. El de Sant Vicenç va fer bona feina cobrint el traçat amb un temps de 34 minuts i 52 segons, i Enrique ho va fer amb un temps de 41.47.

A part de la prova de relleus, durant aquests dies, López també ha res part en la modalitat d'esprint, on va quedar 40è, i en la distància mitjana, una de les seves especialitats, no va tenir el millor dia i va quedar en la posició 36 sobre un total de 47 participants. També va participar en la cursa llarga, on més va brillar, amb el vintè lloc.