Ahir va ser una jornada positiva per a la majoria d'equips de la Primera, que van aconseguir la victòria en els seus compromisos de pretemporada. Màlaga, Sevilla i València van ser els que en van extreure conclusions més bones. Els malaguenys es van imposar per 2-3 al Fortuna Düsseldorf en l'últim partit de la seva gira pel centre d'Europa, gràcies als gols marcats per l'exblaugrana Sandro, Rosales i En-Nesyri.

També a Alemanya va jugar el Sevilla, concretament al camp del St.Pauli (equip de la Bundesliga 2), on es van imposar per 1-2 amb una bona remuntada, el dia que Vietto va poder debutar amb el seu nou equip. Els locals es van avançar abans del descans amb un gol de Bouhaddouz, però a la represa els sevillans van remuntar mitjançant Vitolo i Correa.

Més contundent va ser el triomf del València de Pako Ayestarán, que va demostrar que el seu potencial és molt superior al del seu rival, l'Ilves Tempere finlandès, i el va golejar per 1-4. A la mitja part ja guanyaven gràcies als gols d'Aridai, Alcácer i Rodrigo, i ja a la represa Santi Mina va sentenciar des del punt de penal.

El Betis, per penals

Després de cinc victòries, el Reial Betis va concedir el primer empat de la pretemporada contra l'Everton anglès, rival al qual s'hi va enfrontar a Dresde. Els de Ronald Koeman van començar millor i es van avançar aprofitant un gol en pròpia de Mandi, però els de Poyet van igualar amb un gol de Pezzella. A la tanda de penals, Adán va ser clau amb dues aturades.