L'estiu jove de Sant Fruitós de Bages va posar punt final a les seves activitats amb una nova edició del torneig de volei platja. Una competició en la qual han participat un total de disset equip mixtos, que eren formats per un grup de jugadors de 13 a 30 anys.

El vencedors en la categoria blanca han estat l'equip dels Melons, integrat per Arnau Mas, Oriol Benet, Judit Benet, Nerea Olivares, Clara Garcia i Marc Cuy. L'equip dels Melons ha aconseguit derrotar els campions de l'edició anterior, el CV Jose Maris, format per Ignasi Sala, Arnau Carrera, Yvette Màrquez i Laura Cabrera.

Mentre que a la categoria negra, el triomf se'l va endur l'equip del Fruits of the Beach format per Marina Masip, Isaura Tort, Carles Pablo i Ciscu Arrufat. Aquests van derrotar a la final els Teballaires.

D'aquesta manera, l'estiu jove de Sant Fruitós tanca una nova edició del torneig, en el qual han participat un centenar de joves. L'organització del torneig va obsequiar els esportistes amb una samarreta de record, així com amb l'accés gratuït a les piscines municipals.