Un total de 77 corredors van participar en la 25a edició de la Cursa Popular de Bagà ahir, en un dia molt calorós en què els corredors de les categories 5, 6 i 7 van agrair el canvi de la meitat del recorregut per la via del Nicolau, amb molta més ombra, en lloc de tornar per l'asfalt.

Abans de la sortida es va fer un minut de silenci en memòria de Pep Girabal, que formava part de la Junta dels Amics de l'Atletisme de Bagà, organitzadors de la cursa, des de feia força anys i que sempre hi era, corrent, entregant dorsals, fent d'escombra en curses de muntanya o en el que fes falta. Després de l'homenatge, va tenir lloc la cursa, que tenia diferents llargades segons l'edat dels participants. Toni Baños, del CA Manresa, va guanyar la cursa de 8,5 km amb un temps de 28 minuts i 54 segons i Mercè Gràcia va ser la primera fèmina. Jordi Pradell, de l'Atletisme Bagà, va guanyar la cursa de 6,2 km amb una marca de 28 minuts i 2 segons. Pau Segovia es va endur la victòria de la cursa de 3,6 quilòmetres aturant el cronòmetre en 16 minuts i 20 segons. Niko Millán va ser el guanyador de la cursa d'1,6 km amb un temps de 8 minuts i 30 segons. I Ot Casals va ser el primer classificat dels més petits, en la cursa de 0,6 quilòmetres, que va recórrer en 3 minuts i 17 segons.