El Centre d'Esports Manresa va complir la tradició en la disputa del clàssic partit de la Festa Major de Valls de Torroella contra el conjunt local, que enguany militarà altre cop al grup 1 de la Quarta Catalana. El resultat, que va ser d'1-6, segurament és el menys important tenint en compte la diferència de categoria que hi ha entre tots dos equips (tres categories) i el fet que els manresans tot just comencen avui la pretemporada i als vallencs els falten unes quantes setmanes per fer-ho.

Tal com calia esperar el domini del joc va ser dels homes que enguany entrena el tècnic d'Olesa de Montserrat Dani Fernández, però també és cert que el Valls, fent servir les seves armes, en cap moment va rendir-se i sempre va plantar cara. De fet el resultat a la mitja part era d'1-2. A la represa la superioritat manresana va acabar determinant el clar resultat final. Quan tot just s'havien disputat només quatre minuts del partit, Sergi Soler, que és de Valls de Torroella, avançava els manresans en el marcador. Aquests van tenir un bon grapat d'ocasions per marcar el segon però van topar amb un Toni Fernández que va fer algunes aturades de mèrit.

El conjunt de Valls de Torroella va ser capaç d'empatar amb un gran llançament de falta executat per Marc Badia que va entrar per l'escaire. L'exporter del Vic Sep no va poder fer res per intentar aturar l'esfèrica. La sorpresa, però, va durar poc i només dos minuts després Enric Soriano tornava a avançar els homes de Fernández.

El Valls va intentar reaccionar i amb un estil de joc ràpid i bastant directe intentava arribar amb cert perill a la porteria manresana. De fet va fer alguna aproximació perillosa però és ben cert que la sensació de domini que donava el conjunt manresà era ben evident. Dani Fernández va aprofitar el duel per començar a treure conclusions sobre els jugadors que van actuar, alguns dels quals estan a prova i d'altres provenen del juvenil. És cert que mancaven alguns jugadors que avui s'incorporaran als entrenaments.

Hat-trick de Javi López

Ambdós entrenadors van aprofitar el descans per fer un bon grapat de canvis de cara a la segona meitat. De fet van fer jugar dos equips gairebé nous. Un dels destacats va ser el jove jugador manresà Javi López, que va demostrar el seu bon olfacte golejador marcant tres gols consecutius als minuts 48, 56 i 58.

El dinamisme que va aportar el jove davanter, que enguany jugarà amb l'equip filial, va ser una de les notes positives del partit per part del conjunt manresà. Finalment el sisè gol dels blanc-i-vermells el va marcar Miki al minut 69. Tot i la clara diferència que hi havia en el marcador, cap dels dos equips no va abaixar la guàrdia i van lluitar al màxim.