Quique Sánchez Flores, tècnic del RCD Espanyol, ha convocat 25 futbolistes per als dos partits que el seu equip juga en la gira anglesa contra el Southampton, anit (1-1) i l'Everton, dissabte que ve a les 16:00 hores.

Es tracta de dos rivals d'entitat i que posaran a prova el nou projecte de l'Espanyol. Per afrontar aquests dos partits, a la llista de convocats, Sánchez Flores ha inclòs cinc futbolistes de l'equip filial.

Han quedat fora de la convocatòria Germán Parreño, així com Juan Fuentes, Paco Montañés i Pape Diop, aquest últim a causa de problemes amb el seu visat, encara que podria incorporar-se al grup al llarg de la setmana.

Els convocats són Roberto, Pau López, Andrés, Álvaro, Oscar Duarte, Ciani, Javi López, Arbilla, Rubén Duarte, Clerc, Víctor Álvarez, Víctor Sánchez, Lluís, Marc Roca, Hernán Pérez, Reyes, Jurado, Salva Sevilla, Caicedo, Piatti, Dalmau, Baptistao, Gerard, Álex Fernández i Aarón.

L'equip ha viatjat ja cap a Southampton i tornarà a Barcelona diumenge que ve, un dia després d'haver-se enfrontat a l'Everton a Goodison Park.