El Barça continua carregant la bateria de cara a la propera temporada a mesura que li van arribant jugadors. Alguns d'ells, com Luis Suárez, que s'entrenen des del primer dia, o Sergi Roberto, ja són capaços d'aguantar a bon ritme tot un partit; d'altres, com Messi, més de mitja part; alguns, com Busquets i Mascherano, van desencarcarant-se de l'estiu i molts, com els que ahir es van quedar a Barcelona o els que encara són de vacances, aniran entrant a poc a poc. Tot i aquesta posada en forma per fascicles, el Barça va fer ahir una bona primera part contra el Leicester i només va patir a l'inici de la represa, quan tot el mosaic de joves i veterans costava de combinar.

Tot i un parell d'indecisions inicials d'Aleix Vidal per la seva banda, amb ocasió clara del lateral Chilwell, el Barça va dominar la primera part, va fer tres gols i n'hauria pogut marcar un altre. Amb bones combinacions entre Messi i Denis Suárez i la presència defensiva del jove brasiler Marlon, un central que mostra bones maneres, els blaugrana van acorralar el campió anglès i Munir, el màxim golejador de la pretemporada, va marcar el primer després d'una bona passada a l'espai de Messi i la indecisió de Simpson.

Luis Suárez, en forma

Van ser els millors minuts d'un Barça que controlava i també d'un Luis Suárez ja recuperat de la lesió de la final de copa i del desencís de no jugar la Copa Amèrica. L'uruguaià va rematar de recte al cos del porter en un contraatac amb Arda Turan, però no va errar a la segona, una acció més pròpia del Julio Salinas dels millors temps, amb túnels a Huth i Chilwell i rematada de puntera per damunt de Zieler.

Messi, qui encara no ha marcat a la pretemporada, va estar a punt de fer-ho amb un xut potent que va anar fora i el Barça va semblar matar el partit abans del descans, quan Luis Suárez va enviar una pilota en profunditat cap a un fi Munir, qui va tornar a guanyar la posició i va marcar el tercer. El jugador madrileny sembla reivindicar-se davant de la possible arribada de més competència. Ahir sonava Mario Gómez.

Desajustaments normals

L'entrada de Busquets i de Mascherano al descans i els canvis del Leicester, amb uns dinàmics Musa, nou fitxatge procedent del CSKA de Moscou, i Okazaki van complicar la vida al Barça. El nigerià va anotar dos gols molt seguits, el segon després d'una possible falta sobre Cámara de Schlupp, i va convertir el partit en un seguit d'anades i vingudes sense gaire sentit. Luis Enrique havia retirat del camp els homes que hi posaven la calma, Messi i Arda, i el Leicester pensava que podria empatar.

La tongada final de canvis i l'entrada dels nois del filial, però, van tranquil·litzar el Barça el qual, amb Busquets i Mascherano ja més en situació, va teixir un bon contraatac que va finalitzar el jove canari de 17 anys Rafael Mujica amb una xut inapel·lable que certificava la victòria barcelonista.