L'equip del CN Minorisa Farmàcia Rosa Arroyo va aconseguir la segona plaça per clubs en l'Aquatló de Cunit gràcies a l'excel·lent actuació d'Arnau Montiel, segon absolut i primer júnior, i de Guillem Montiel, tercer absolut i primer cadet, amb Marc Comellas, que va ser el tercer integrant de l'equip i que es va classificar en la vint-i-dosena posició.

La prova, puntuable per al circuit català d'aquatló, va constar de 2.500 m de cursa a peu, 1.000 m de natació i 2.500 m més corrent.

A l'inici, els germans Montiel es van situar entre els deu primers i en la prova de natació van agafar els millors parcials i es van col·locar al davant, tot i que en la segona cursa a peu, van ser superats per l'experimentat Albert Parreño; l'Arnau Montiel entrava segon i Guillem Montiel, tercer, a pocs segons.

El manresà Xavier Torrades (CN Reus) va entrar en una destacada dotzena posició final.