La gironellenca Sara Sánchez va aconseguir la seva quarta victòria consecutiva en la quarta prova del campionat Women 's Open Cup per a promeses al Circuit de Los Arcos, a Navarra. Un resultat que consolida la seva posició de líder i amb el qual augmenta la distància amb la mallorquina Núria Llabrés. I és que Sánchez va arribar a Navarra als 100 punts, que suposen 20 més que els de Llabrés, la seva immediata competidora.

El campionat promogut per Chicho Lorenzo continua despertant interès entre les pilots del motociclisme de velocitat de tot el món. Tant és així, que el nombre de participants no para d'augmentar prova rere prova.

En ple estiu, les altes temperatures no van donar treva a les participants de la Women's Open Cup. No obstant això, Sara va aconseguir baixar els seus temps en totes les tandes dels entrenaments lliures i va aconseguir la pole position marcant un valuós 2: 03,247, temps que la va col·locar per quarta vegada consecutiva al campionat en la primera posició de graella. El públic assistent va poder gaudir d'una cursa a 10 voltes que finalment va resoldre Sánchez amb una contundent victòria.

Conclosa la carrera de Los Arcos, el campionat es pren un breu descans estiuenc fins a la propera prova que tindrà lloc al Circuit de Jerez, els propers 3 i 4 de setembre. Una oportunitat més perquè la pilot de Gironella Sara Sánchez demostri el seu domini i ocupi de nou el seu merescut protagonisme en el motociclisme femení.