La selecció brasilera de futbol no va començar bé el seu camí per intentar ser campiona olímpica. L'equip liderat per Neymar, també amb el blaugrana Rafinha a les seves files, va empatar a zero contra Sud-àfrica, tot i jugar un bon tram de la segona part amb un jugador més per l'expulsió del visitant Mvala.

L'equip de Rodrigo Micale, que integra el mateix grup que l'Iraq i Dinamarca, els quals també van empatar a zero gols ahir, va dominar durant els noranta minuts i va arribar a disparar més de vint vegades contra la porteria defensada pel veterà Khune. Qui va fer més sensació de perill va ser el mateix Neymar, amb dos xuts col·locats a la primera meitat.

Amb els brasilers també van jugar Gabigol i Gabriel Jesus, tots dos pretesos pel Barça, tot i que el segon ja ha fitxat pel Manchester City, i en el tram final també va actuar el davanter del Grémio Luan, de qui es diu que també el desitja el conjunt blaugrana. En un altre partit jugat ahir, Hondures es va imposar a Algèria per un ajustat 3-2.

Avui continua la competició, a la tarda, hora catalana, amb les prèvies del concurs individual i per equips de tir amb arc, les quals han de decidir l'ordre de sortida per al concurs pròpiament dit, que es comença a disputar demà. Serà l'aperitiu de la cerimònia inaugural, que començarà a la una de la matinada, hora d'aquí, a l'estadi de Maracanã.