El santpedorenc Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, i el vilomarenc Jonathan Soriano, jugador del Salzburg, van conèixer ahir quins seran els seus rivals en el play-off previ de la fase de grups de la Lliga de Campions. El primer jugarà davant de l'Steaua de Bucarest i el segon, contra el Dinamo de Zagreb, dos rivals assequibles i, a més, amb el partit de tornada al propi camp.

L'Steaua no va tenir gaires dificultats per superar l'Sparta de Praga en la ronda anterior. És un adversari que fa tenir records no gaire bons a qualsevol barcelonista com Guardiola, després de la final de Sevilla, del 1986. A hores d'ara, però, sembla difícil que el City pugui tenir problemes per superar l'eliminatòria, malgrat que l'equip romanès és incòmode.

Pel que fa al Salzburg, el seu rival és un dels habituals de la fase de grups dels darrers anys, però ha perdut la seva estrella emergent, el jove Pjaca, fitxat per la Juventus. Ve d'eliminar el Dinamo Tbilisi.

Complicat per al Vila-real

L'equip de la lliga espanyola que jugarà aquesta eliminatòria és el Vila-real, qui s'haurà d'enfrontar al Mònaco, amb l'anada a casa i la tornada al principat. No és una ronda fàcil per al conjunt de Marcelino. Curiosament, el Mònaco ja va jugar l'any passat la ronda prèvia contra un altre espanyol, el València.

Els altres partits seran: Porto-Roma; Ajax-Rostov; Young Boys-Borussia Mönchengladbach; Ludogorets-Viktoria Plzen; Celtic-Hapoel Beer-Sheva; Copenhaguen-Apoel Nicòsia i Dundalk-Legia de Varsòvia.

Els partits d'anada es disputaran el 16 i el 17 d'agost i els de tornada, el 23 i el 24. Els deu equips classificats s'uniran als 22 que ja ho estan, entre ells els altres tres representants de la lliga espanyola, el Barça, el Reial Madrid i l'Atlètic, per al sorteig que tindrà lloc a Mònaco el proper dia 25.