L'Avià va encetar la pretemporada en un partit amistós davant d'un Gimnàstic de Manresa juvenil que fa més setmanes que entrena i, per tant, està més rodat. Els berguedans, que tot just han fet una setmana d'entrenaments, van notar el desgast físic els darrers minuts. Durant la primera meitat, ambdós conjunts van crear poques ocasions de perill. Els jugadors locals van portar la batuta de la possessió, però el marcador no es va moure. A la mitja part, el resultat era d'empat a zero.

A la represa, el conjunt local va avançar-se després d'una jugada col·lectiva definida amb molta classe per Antonio, 1-0. Els juvenils del Gimnàstic van reaccionar i van tancar al seu camp l'Avià. Quan faltaven 10 minuts, Rodríguez va fer pujar l'empat a u al marcador. Els visitants van continuar atacant, però els avianesos van saber aguantar les envestides.