L'armeni Karen Movsziszian continua intractable una jornada més (i en són cinc) en el Torneig Internacional de la Pobla de Lillet.

Ahir, el principal favorit per endur-se el campionat va guanyar Ferran Cervelló, jugant amb blanques, i queda en solitari amb cinc punts al capdavant de la classificació general després de les cinc rondes disputades. En el segon taulell, el manresà Joan Mellado va tornar a fer unes taules, i ja en suma tres en aquest torneig, jugant amb negres davant de Xavier Povill. Mellado ocupa ara la sisena posició, amb tres punts i mig.

El colombià Daniel Uribe, que abans d'ahir va perdre amb Movsziszian, es va refer ahir, i va aconseguir una nova victòria jugant amb negres davant Jordi Ayza. Uribe es postula com a rival directe de Movsziszian, i és segon, amb quatre punts, empatat amb el català Marc Capellades, tercer a la classificació general.

Avui, en la que serà la sisena ronda, l'armeni Movsziszian s'enfrontarà en el primer taulell, jugant amb les negres, davant Marc Capellades. En el segon taulell, el manresà Joan Mellado tindrà una partida molt complicada davant del colombià Daniel Uribe.