El poliesportiu de Puigcerdà va acollir divendres la tercera edició de la cursa Gran Dream Runners. Van participar-hi un total de 160 usuaris de vuit residències geriàtriques de Puigcerdà, Er, Bellver de Cerdanya, la Seu d'Urgell, Oliana i Andorra.

Els inscrits es van repartir en quatre categories: residents que poden participar sense ajuda tècnica, residents amb bastó, usuaris que necessiten caminador i persones en cadira de rodes. Els guanyadors de les quatre categories van ser de la residència geriàtrica de Puigcerdà. Així mateix, també es va realitzar un circuit curt per als treballadors de les diferents residències de gent gran, en què van participar una quarantena de corredors. La trobada va finalitzar amb un dinar popular per a tots els participants a la residència geriàtrica de Puigcerdà.

2.000 inscrits el 15 d'agost

El dia 15 d'agost, Puigcerdà organitzarà la 4a cursa Dream Runners, amb l'objectiu d'arribar als 2.000 inscrits. Hi haurà una cursa de 10 km, una caminada popular i diverses proves infantils. Les inscripcions es poden fer en línia a www.puigcerdà.cat/esports, presencialment a les oficines de turisme de Puigcerdà i la Cerdanya (fins al 13 d'agost) o a la carpa instal·lada a la plaça Santa Maria de Puigcerdà els dies 13 i 14 d'agost.

La recaptació es destinarà a l'hospital maternoinfantil que la Fundació IPI-Cooperació està construint a Etiòpia. La Dream Runners l'organitza l'Ajuntament de Puigcerdà amb el suport i la col·laboració de nombrosos patrocinadors.