Un gol de cap de Zlatan Ibrahimovic, al minut 83, va desfer l'empat davant el Leicester City (2-1) i va donar a José Mourinho la Community Shield, la Supercopa anglesa, que es va convertir en el primer títol que conquereix el portuguès com a tècnic del Manchester United. En el dia en el qual el United va anunciar que el francès Paul Pogba passarà el reconeixement mèdic previ al que serà el fitxatge més car de la història (uns 120 milions d'euros), Ibrahimovic va reclamar el protagonisme, convertit en l'home decisiu del títol que obre la temporada a Anglaterra.

I això que, fins al gol, el concurs de Zlatan en el partit que va enfrontar al guanyador de la Premier (Leicester) contra el de la Copa (United), a Wembley, no havia passat d'anecdòtic. Però si Mourinho l'ha convençut per afrontar, als 34 anys, el repte de triomfar a Anglaterra, és perquè el portuguès encara confia en la màgia d'Ibracadabra. I el suec no va fallar. Després de fer un error en una ocasió clara davant Schmeichel, va aprofitar una centrada de Valencia per desfer l'empat.

El partit el va obrir el jove Jesse Lingard a l'equador de la primera meitat, esquivant rivals des del mig del camp per superar el porter del Leicester. Els de Ranieri van tornar a somiar amb el títol a la represa, quan Jamie Vardy va aprofitar una greu errada de Fellaini per superar De Gea i igualar el marcador.

Però Ibrahimovic va aparèixer per inaugurar l'era de Mourinho.