En un duel clàssic de pretemporada, el Manresa va empatar a zero gols al camp del Viladecans, un equip del grup 2 de Primera Catalana. Dels de Dani Fernández cal destacar el darrer quart d'hora, quan van disposar de les millors ocasions del partit.

A la primera part, el Manresa va portar la iniciativa, però sense profunditat en el seu joc d'atac i, per tant, sense arribades a la porteria del Viladecans. Precisament van ser els locals els que van tenir l'única oportunitat per marcar. Va ser una vaselina d'Èrik aprofitant una indecisió d'Enric Soriano al minut 8, però el llançament des de la frontal va anar al travesser.

A la represa van canviar les tornes i va ser el Viladecans qui va intentar manar al mig del camp. En una primera fase d'aquesta segona part, els manresans es van mostrar molt ferms en defensa. Va ser precisament en el darrer quart d'hora quan el Manresa va trobar espais jugant al contracop. Així, al minut 65, una centrada de Miki Dalmases la va rematar amb avantatge Javi López amb el cap, però el porter del Viladecans va poder blocar sense dificultats la pilota, que va anar molt centrada. Va ser la primera de diverses ocasions dels de Dani Fernández.

Al minut 78, una rematada de Miki Dalmases va sortir a fora per ben poc; al minut 84, de nou Dalmases va ser protagonista, en aquest cas, per assistir altre cop Javi López, que va rematar per sobre del travesser; i al minut 87, una acció personal de Riki, igualment per la banda esquerra, va acabar amb un llançament col·locat al segon pal, però amb el porter local que va aconseguir desviar l'esfera.

El proper dissabte, al Nou Estadi del Congost, el Manresa rebrà la visita del Badia.