Escacs

L'armeni Karen Movsziszian perd el primer mig punt però continua líder a la Pobla

08.08.2016 | 09:49
Joan Mellado no va poder passar de les taules amb Daniel Uribe

En la sisena jornada de l'Obert Internacional de la Pobla de Lillet, l'armeni Karen Movsziszian va cedir les primeres taules de la competició amb el català Marc Capellades. Tot i aquesta circumstància, Movsziszian continua líder solitari del torneig amb 5,5 punts, quan queden tres rondes per disputar-se, i seguit de tres jugadors amb 4,5 punts, el colombià Daniel Uribe, el mateix Marc Capellades i el també català Ferran Cervelló.
Ahir, el manresà Joan Mellado va fer taules amb l'esmentat Daniel Uribe, i ara suma 4 punts; un altre resultat destacat va ser la victòria de Ferran Cervelló sobre Carlos Vargas. Avui dilluns, en la setena ronda, els duels més transcendents són: Karen Movsziszian (5,5)-Carlos Sanpera (4), Daniel Uribe (4,5)-Ferran Cervelló (4,5), Xavier Povill (4)-Marc Capellades (4,5), Carles Moya (4)-Joan Mellado (4) i Adrià Pérez (4)-Daniel Travesset (4).
Quant al grup B, i també després de 6 jornades, la classificació és liderada per Roger Cervelló, amb 5,5 punts i invicte; darrere seu hi ha, amb 4,5 punts, Joel Iglesias, Ramon Capelles, Ramon Prat, Álex Bes, Joan Bosch Ricart i Laura Povill. El capdavanter, Roger Cervelló, jugarà avui a la setena ronda (16.30 hores) amb Ramon Capelles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema