En la sisena jornada de l'Obert Internacional de la Pobla de Lillet, l'armeni Karen Movsziszian va cedir les primeres taules de la competició amb el català Marc Capellades. Tot i aquesta circumstància, Movsziszian continua líder solitari del torneig amb 5,5 punts, quan queden tres rondes per disputar-se, i seguit de tres jugadors amb 4,5 punts, el colombià Daniel Uribe, el mateix Marc Capellades i el també català Ferran Cervelló.

Ahir, el manresà Joan Mellado va fer taules amb l'esmentat Daniel Uribe, i ara suma 4 punts; un altre resultat destacat va ser la victòria de Ferran Cervelló sobre Carlos Vargas. Avui dilluns, en la setena ronda, els duels més transcendents són: Karen Movsziszian (5,5)-Carlos Sanpera (4), Daniel Uribe (4,5)-Ferran Cervelló (4,5), Xavier Povill (4)-Marc Capellades (4,5), Carles Moya (4)-Joan Mellado (4) i Adrià Pérez (4)-Daniel Travesset (4).

Quant al grup B, i també després de 6 jornades, la classificació és liderada per Roger Cervelló, amb 5,5 punts i invicte; darrere seu hi ha, amb 4,5 punts, Joel Iglesias, Ramon Capelles, Ramon Prat, Álex Bes, Joan Bosch Ricart i Laura Povill. El capdavanter, Roger Cervelló, jugarà avui a la setena ronda (16.30 hores) amb Ramon Capelles.