El francès Samuel Umtiti i el portuguès André Gomes ja es van incorporar ahir als entrenaments del FC Barcelona, per la qual cosa el tècnic Luis Enrique disposa de tota la plantilla completa, excepte dels olímpics brasilers Neymar i Rafinha. Umtiti ja s'havia entrenat pel seu compte a les instal·lacions del Barça dissabte passat i Gomes es va incorporar ahir a una setmana d'entrenaments amb dos compromisos immediats: el Trofeu Joan Gamper (demà) i l'anada de la Supercopa d'Espanya davant del Sevilla (diumenge).

Després de la contundent derrota dissabte contra el Liverpool (4-0), el Barça esgotarà aquests dies per ajustar automatismes i acumular sessions de treball en l'inici de temporada. Demà, els blaugranes es presentaran davant la seva afició contra la Sampdoria italiana, en el que serà el primer dels actes previstos per commemorar el 25è aniversari de la consecució de la primera Copa d'Europa per part del club blaugrana.

Gespa nova al Camp Nou

El Camp Nou va completar ahir el canvi de gespa híbrid que s'estrenarà demà, en motiu del Trofeu Joan Gamper. Segons informa el club, el camp ja està condicionat perquè es pugui disputar aquest primer partit de la temporada.