El Reial Madrid, vigent campió de la Lliga de Campions, i el Sevilla, que va repetir victòria a la Europa League, buscaran regnar el continent a la final de la Supercopa d'Europa que es disputarà avui a Trondheim (Noruega) a les 20.45 h. Ambdós conjunts lluitaran pel primer títol oficial de la temporada.

Amb l'antecedent de la final del 2014 a Cardiff (Gal·les), on el conjunt madrileny va guanyar per 2-0 el Sevilla, el francès Zinedine Zidane i l'argentí Jorge Sampaoli encararan la primera prova de foc. El tècnic francès tindrà la baixa de diversos jugadors importants. L'estrella blanca, el portuguès Cristiano Ronaldo, encara pateix les conseqüències de la lesió de la final de la Eurocopa; el gal·lès Gareth Bale, l'alemany Toni Kroos, el portuguès Pepe i el porter Keylor Navas, tots ells titulars, tampoc podran disputar la final.

Per la seva banda, el conjunt andalús, únic equip en disputar la final de la Supercopa d'Europa per tercer any consecutiu, afronta un inici de temporada vertiginós amb l'opció de conquistar dos títols, també la Supercopa d'Espanya contra el FC Barcelona.