Escacs

El líder Movsziszian es corona a la Pobla de Lillet sense perdre cap partida

El manresà Joan Mellado ha escalat fins a la tercera posició després de guanyar la darrera ronda

10.08.2016 | 18:48
Karen Movsziszian ha estat el guanyador de l´Obert Internacional de la Pobla de Lillet

No hi ha haguti sorpreses a la novena i darrera ronda de l´Obert Internacional de la Pobla de Lillet d´escacs celebrada avui al matí. El líder Karen Movsziszian ha tancat la competició amb unes taules davant Jordi Ayza, completant el torneig sense conèixer la derrota en les nou jornades. L´escaquista armeni, resident a la Catalunya Central, ha cedit tres taules (amb Marc Capellades, Joan Mellado i les esmentades amb Jordi Ayza, avui) i ha guanyat les altres sis partides (a Fermín Tejero, Daniel Travesset, Xavier Povill, Daniel Uribe, Ferran Cervelló i Joan Carles Sanpera) totalitzant 7,5 punts.
En l´entrega de premis, Movsziszian, que ja havia guanyat diversos cops a la Pobla de Lillet, el darrer, el 2014 ,després d´un interessant frec a frec amb el manresà Joan Mellado, ha rebut de l´organització, el Club Escacs Lillet, 900 euros com a vencedor i el corresponent trofeu; en total s'han repartit 4.535 euros.
La segona posició ha estat pel colombià Daniel Uribe amb 7 punts, mig menys que Movsziszian; en la novena ronda, Uribe s'ha imposat a Adrià Pérez. Per la seva part, el manresà Joan Mellado, que ha anat de menys a més, ha acabat tercer amb 6,5 punts, superant en la darrera partida a Marc Capellades. Mellado ha saldat el torneig a l´alt berguedà amb quatre victòries (sobre Frederic Corriguelas, Ramon Gabarró, Carles Moya i Marc Capellades) i cinc taules (amb Adrià Pérez, Miquel Fabre, Xavier Povill, Daniel Uribe i Karen Movsziszian), acabant també invicte. Darrera de Mellado, s'han classificat Marc Capellas, Ferran Cervelló i Jordi Ayza, tots tres empatats a sis punts.
Amb una gran autoritat, Roger Cervellóha guanyat en el grup B amb un total de 7,5 punts en les nou rondes, seguit de Marc Garcia, Daniel Codina, Laura Povill, Jofre Custodio i Jan Travesset, tots ells amb 6,5 punts. En la darrera tanda de partides, el guanyador Roger Cervelló ha fet taules amb Laura Povill. En aquest cas, el premi pel vencedor era de 150 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema