La selecció espanyola femenina de handbol va fer un pas decisiu cap als quarts de final del torneig olímpic, després d'imposar-se ahir per 24-29 al Brasil, gràcies a una excel·lent actuació de la portera Silvia Navarro. La portera espanyola, que va arribar a fregar per moments el 60 per cent de parades en el primer temps, es va convertir en un mur infranquejable per a les brasileres. Un mur sobre el qual es va sostenir tota l'estructura d'un equip espanyol que va tornar a demostrar la seva condició d'aspirant a tot, després de deixar sense recursos durant molts minuts una selecció brasilera que s'havia mostrat fins ara imponent en el torneig.

Un completíssim partit que va permetre a Espanya portar sempre la iniciativa en un marcador que als 22 minuts assenyalava un contundent 8-14 per a les guerreres, que amb aquesta victòria es troben molt a prop dels quarts de final.