El porter alemany del Futbol Club Barcelona, Marc-André ter Stegen, es va fer ahir un esquinç en el lligament lateral intern del genoll esquerre, per la qual cosa es perdrà l'anada de la Supercopa d'Espanya que el Barça disputarà diumenge davant el Sevilla, al Sánchez-Pizjuán.

Segons va informar el club blaugrana en un comunicat, Ter Stegen va sofrir la lesió a l'entrenament que el primer equip va fer a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. El Barça encara no ha precisat els dies de baixa, però sí que ha confirmat que no estarà a disposició del tècnic blaugrana Luis Enrique Martínez amb vistes al partit davant el conjunt andalús.

L'alemany es fa aquesta lesió en ple debat a la porteria blaugrana, després que en les últimes setmanes tant ell com Claudio Bravo s'hagin reunit amb el club presentant diverses ofertes d'equips interessats a contractar els seus serveis.

No obstant això, el club ha subratllat que els dos porters són intransferibles i ha recordat que qualsevol negociació passa pel pagament de les respectives clàusules de rescissió (la de Ter Stegen és de 80 milions i la de Bravo de 40).

Tello, cedit a la Fiorentina

El Barça va tancar un acord amb la Fiorentina per la cessió de Christian Tello, aquest cop per una temporada i amb una opció de compra de 8 milions d'euros, segons va avançar Catalunya Ràdio. L'extrem de Sabadell, que no entrava als plans del tècnic Luis Enrique, tornarà a jugar al club italià, com ja va fer en el tram final del curs passat.