L'australià Marcus Fraser es manté ferm en el liderat del torneig masculí de golf dels Jocs Olímpics de Rio 2016, en què acumula 132 cops totals, mentre que el canari Rafa Cabrera Bell es manté amb opcions i està a cinc impactes del líder. Pitjor li van les coses al castellonenc Sergio García, la segona volta del qual, de 72, l'allunyen a nou cops del líder del torneig que marca el retorn del golf al programa olímpic després 112 anys d'absència.

En una jornada que va arrencar amb el camp molt pesat per culpa de la pluja que va caure sobre la Reserva Marapendi durant la nit i bona part del matí, que va dificultar la tasca dels més matiners, Marcus Fraser va conservar el primer lloc amb una ronda de 69 tirs, sis més dels que va emprar el primer dia del torneig.

Rafa Cabrera Bell, igualat a la sisena plaça amb el canadenc Graham DeLaet, el neozelandès Danny Lee i l'argentí Fabián Gómez, els quatre a cinc del líder, es manté com el millor dels espanyols a Rio 2016, en el qual està amb 5 a sota en el total després de signar aquest divendres una targeta amb 70, tres impactes més que els que va emprar dijous.