El Leicester, el vigent campió de la lliga anglesa, ha començat amb mal peu la temporada. L'equip entrenat per Claudio Ranieri ha perdut el primer partit de la temporada contra el modest Hull, acabat d'ascendir.

Els actuals campions han començat el partit dominant el partit plaer, disposant fins i tot de diverses ocasions per avançar-se en el marcador. Però en el temps de descompte de la primera part, una jugada confosa dins de l'àrea ha acabat amb una espectacular rematada del jugador del Hull Diomande que ha acabat al fons de la xarxa.

L'inici de la segona part ha suposat una esperança per als de Ranieri, que han vist com Mahrez empatava el partit des del punt de penal. Però la remuntada ha sigut només un miratge, ja que deu minuts després Snoddgrass ha tornat a marcar posant un 2 a 1 en el marcador que ja no es mouria malgrat la insistència d'uns 'foxes' amb la pólvora mullada.