Brasil, amb el segell de Neymar, va vèncer per 2-0 Colòmbia a Sao Paulo i va avançar cap a la semifinal del torneig masculí de futbol dels Jocs Olímpics, en què s'enfrontarà dijous a l'estadi Maracaná a la sorprenent Hondures, que es va classificar pels quarts eliminant Argentina.

Els gols de Neymar, de tir lliure als dotze minuts, i de Luan, a set del final, mantenen viu el somni del futbol brasiler d'aconseguir la inèdita medalla d'or olímpica, l'únic trofeu que falta en la seva llorejada vitrina de conquestes.

Brasil va saltar al camp amb el mateix onze titular que havia golejat dimecres per 4-0 Dinamarca mentre que Colòmbia va alinear pràcticament el mateix equip que va superar Nigèria per 2-0, el mateix dia, amb la variant obligada de l'ingrés de Jefferson Lerma, del Llevant, en el lloc del suspès Kevin Balanta. El gol de Neymar va arribar als dotze minuts, després d'una falta de Helibelton Palaus sobre Gabriel Jesús, en la qual Neymar, en un toc tan precís com llunyà i espectacular, va deixar sense possibilitats de defensa el porter Cristian Bonilla i va avançar Brasil en el marcador i va guanyar-se la classificació a les semifinals.