El ciclista navassenc Jordi Simón va acabar en una meritòria quarta posició en l'última etapa de la volta a la República Txeca, que li va comportar ascendir sis places en la classificació general, on ha quedat en la 48a plaça.

El ciclista de l'equip Verva ActiveJet va fer la quarta etapa del campionat, de 115 quilòmetres i que anava des d'Olomouc a Dolany, en 3 hores 48 minuts i 42 segons. Només Ivan Garcia, tercer, Wouter Wipper, segon i Baptiste Planckaert van quedar per sobre de Simón en la classificació de l'última etapa.

Aquesta quarta plaça és la millor posició que va aconseguir en tota la competició, ja que en la primera jornada, que era una contrarellotge per equips, el Verva ActiveJet va quedar sisè. En la segona etapa, Simón va acabar en dissetè lloc, i en la tercera etapa, en la 55a plaça. L'italià Diego Ulissi s'ha proclamat campió de la Volta a la República Txeca, seguit de l'holandès Sebastian Langeveld i un altre italià, Davide Rebellin.

En la competició per equips, els americans Cannondale es van emportar el primer lloc, seguits dels txecs Klein Constantia i dels polonesos Sprandi Polkowice i el mateix Verva ActiveJet, de Simón, que va quedar en quart lloc.