El Liverpool es va endur una treballada victòria de l'Emirates Stadium de Londres (3-4), i així comença de la millor manera possible la lliga i posa en relleu els continus problemes de l'Arsenal.

En un dels duels més destacats de la primera jornada a la Premier, els Gunners' després de finalitzar en segona posició la darrera temporada, confiaven a fer un pas més aquest any i lluitar pel que seria el primer títol de lliga des de la campanya 2003-04.

L'equip de Londres es va avançar en el marcador amb un gol de Walcott al minut 31 i en temps de descompte, Coutinho va executar de forma magistral una falta i va empatar el partit. Quan s'havien jugat tres minuts del segon temps, Lallana va fer l'1 a 2 i vuit minuts després, de nou Coutinho, va fer l'1 a 3, que deixava les coses molt difícils als locals, oimés quan Mané va marcar l'1 a 4 al minut 63. Dos gols de l'Arsenal, d'Oxlade-Chamberlain (min 64) i Chambers (min 75) van posar emoció al darrer quart d'hora.

També jugat ahir, el Manchester United de Mourinho va superar el Bournemouth per 1 a 3.