El primer equip del Manresa segueix sense conèixer la derrota en la pretemporada, després de tres partits. L'últim es va resoldre anit amb victòria al camp de la Fundació Grama, equip se Segona Catalana entrenat per Dani Andreu, tècnic de l'equip manresà durant cinc temporades.

Els locals van dominar la primera part però no van aprofitar les ocasions. Els manresans van realitzar una gran defensa i, en la primera oportunitat, van anotar el primer gol del partit, obra de Riki. La Grama va intentar reaccionar sense profunditat.

A la represa, la insistència dels barcelonins va provocar l'empat a un gol (min 64). Sis minuts més tard els visitants, mitjançant Javi López van anotar el definitiu 1-2 en el marcador.

Els bagencs disputaran divendres un altre amistós amb l'Igualada i diumenge amb el Sant Idelfons, ambdós de Primera Catalana.