La formació femenina cadet de l'Avinent CA Manresa s'ha classificat per al Campionat d'Espanya de clubs a l'aire lliure, que es durà a terme el proper 8 d'octubre (encara s'ha de designar la seu).

La formació de noies nascudes el 2001 i el 2002 va aconseguir el tercer lloc del podi en l'estatal de clubs de pista coberta disputat a Saragossa, el mes de febrer.

La final del campionat reunirà les vuit millors formacions de l'estat. L'Avinent competirà amb el Playas de Castellón, el València CA, el Cuevas de Nerja, l'Sprint At. León, l'AA Catalunya, l'ISS-L'Hospitalet i l'ADA Marathon de Madrid. L'equip manresà ha aconseguit la classificació per a l'estatal després de cinc temporades. La darrera ocasió va ser a València amb la generació d'atletes del 96-97, amb noms força coneguts com Paula Raul, Mònica Clemente, Najwa Chouati, Júlia Quevedo, Sara Flores o Mercè Riera.