Álvaro Morata va ser presentat oficialment ahir per Florentino Pérez com a jugador del Reial Madrid. L'únic fitxatge del club blanc aquesta temporada va viure un dia molt especial en la seva tornada al club en el que s'ha format.

"És un dia de màxima felicitat per a mi". D'aquesta manera va iniciar el seu discurs Morata. El jugador format al club no va poder amagar les llàgrimes en la seva presentació. L'ex de la Juventus va assegurar que es deixaria la "vida" pel club madrileny.

"He tornat a casa, per mi han estat dos anys molt llargs, una llarga espera per tornar, però hi ha vegades que un necessita madurar, i torno a estar aquí per deixar-me la vida al Bernabéu", assegurava Morata, entre llàgrimes.

Abans de l'aparició a la llotja, es va produir la firma de contracte amb Florentino Pérez a la sala de juntes del club.

Posteriorment, el president blanc va donar la benvinguda al jugador des d'una llotja d'honor plena, on els familiars de Morata no van voler perdre's cap detall. Abans, el club va obsequiar el jugador amb la projecció d'un vídeo amb els gols de Morata en les categories inferiors i amb el primer equip. Florentino Pérez també va parlar sobre la "nova i exigent temporada per al Reial Madrid". Pérez va destacar "l'enorme talent de la plantilla" i va avisar que "els nous reptes requereixen entrega, esforç i la fe indestructible que caracteritza aquest escut".