L'Igualada Calaf Grup va començar dijous la seva pretemporada amb les primeres sessions d'entrenaments, dirigides per l'entrenador Ferran López, que afronta la segona temporada al càrrec i que tindrà com a ajudant Carles Piernas. El cos tècnic el completen quatre homes més: el preparador físic Pep Vázquez, el fisioterapeuta Martí Compte i els delegats David Figueras i Antoni Esteban.

Pel que fa als jugadors, continuen de la temporada passada els porters Elagi Deitg i Manel del Valle, i els jugadors Sergi Pla, Met Molas, Dani López, Roger Bars, Tety Vives i Nil Garreta. Les cares noves de l'equip són el sadurninenc Francesc Bargalló i l'argentí Emmanuel García, a més del jove porter Bernat Camps. Completaran l'equip els joves del planter Jordi Méndez i Oriol Prat, a més d'alguna ajuda puntual de la resta de jugadors júniors i juvenils.

L'equip anoienc iniciarà els seus partits amb la disputa de la Lliga Catalana. El divendres 26 d'agost debutaran davant l'Alcoi (a les 20.30 hores) i el dimarts 30 s'enfrontaran al Vic (20 h). En cas de classificar-se, el dimarts 6 de setembre a les 21 h es jugaran els quarts de final i els dies 8 i 9 es farà la final a quatre a Igualada. Els igualadins també jugaran dos amistosos: el primer serà el 2 de setembre a les 20.30 h davant una selecció d'Andorra sub-23 i el segon es farà el 16 del mateix mes a les 20.30 h davant el Vendrell, en un dia en què es farà la presentació oficial de tots els equips de l'IHC.