El Reus Deportiu no podia començar millor el seu camí a Segona A, ja que va derrotar el Mallorca a domicili (0-1) gràcies a un gran gol de Benito un minut abans del final, que va donar als catalans els tres primers punts en l'estrena de la categoria. El Mallorca mereixia més premis per ser el més insistent en atac. I més quan els reusencs van veure com expulsaven Miguel García al minut 33 per doble groga. L'equip català va saber aguantar la seva inferioritat numèrica, fins que al 55 el col·legiat va expulsar el local Moutinho per doble groga a causa d'una dura entrada. Com més pressionava el Mallorca, més freds deixava el Reus els aficionats de l'Iberostar Estadi. Benito va aferrar la pilota des de la banda esquerra i, des de molt lluny, va fer un xut imparable.