El Berga va guanyar la final del Torneig Ciutat de Manresa davant del Gimnàstic juvenil per un gol solitari a l'inici (0-1). Així, el conjunt berguedà, que milita a la Segona Catalana, tan sols va necessitar un gol per imposar-se després d'una final molt igualada i molt disputada.

Els primers minuts van ser per als berguedans. El conjunt visitant va portar el ritme i la possessió de la pilota. Els juvenils del Nàstic (Lliga Nacional) no acabaven d'entrar dins del partit i creaven moltes imprecisions en les passades. Al minut 15 de partit, i després d'un rebuig dins de l'àrea, Oriol Dalmau, va aconseguir desfer l'empat i marcar el primer gol de la final. La tendència del partit no va canviar, i la final continuava amb un alt ritme i sense pausa. Els escapolats intentaven reaccionar al gol del Berga i posar pressió a la defensa rival. Els berguedans però, amb l'avantatge al marcador, no van prendre tants riscos i es van fer forts al darrere, capaços d'aguantar els atacs dels locals. A mesura que avançava el partit, els del Gimnàstic van començar a tenir la possessió de la pilota i portar el ritme al seu favor. A poc a poc, els bagencs van tancar al seu camp el rival. Els jugadors entrenats per Carlos López van començar a buscar el gol de l'empat amb insistència.

Els berguedans, però, van saber aguantar les envestides dels escapolats per mantenir l'avantatge al seu favor. Quan faltaven dos minuts per al final del partit, els locals, bolcats completament a l'atac i buscant el gol que els enviava a la tanda de penals, van fallar una ocasió clara de gol, en què van enviar la pilota al travesser, així que van fer bo el gol del Berga i van deixar, d'aquesta manera, el partit vist per a sentència. Així doncs, amb aquest mínim resultat de 0-1 (el partit va ser de 45 minuts) a favor, els jugadors del Berga de Joan Prat es van proclamar vencedors del Torneig Ciutat de Manresa.