El davanter de l'Espanyol, Gerard Moreno, va reconèixer que, en la derrota de dissabte contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán (6-4), l'equip "no va estar a l'alçada", i va afirmar que el vestidor ha "d'aprendre dels errors i treballar perquè no torni a passar".

L'atacant blanc-i-blau, com la resta dels seus companys, no està gens satisfet pel debut de la lliga. "No agrada que et marquin sis gols. La primera meitat va ser un partit d'anada i tornada i, amb el 2-3 al marcador, hauríem d'haver estat més forts", va analitzar.

El rendiment defensiu del bloc és una de les assignatures pendents amb vista al següent compromís de Lliga, divendres que ve contra el Màlaga, a les 22 hores a Cornellà-el Prat. "Durant la pretemporada hem estat bé i, encara que el Sevilla ens ha fet molts gols, som onze els que defensem", va recordar.

Més problemes

El central blanc-i-blau Óscar Duarte va ser sotmès ahir a proves mèdiques que van confirmar les primeres impressions dels metges després del partit contra el Sevilla: una forta contusió a la cresta ilíaca dreta. El defensa internacional s'exercitarà de forma individualitzada en els pròxims dies, pendent de la seva evolució.