Dos grans gols del croat Dude Cop i de Víctor Rodríguez en els minuts inicials de la segona part van donar la victòria a un Sporting (1-2) en construcció, davant un Athletic de Bilbao que va dominar a El Molinón, però que no va gaudir d'oportunitats, mentre que els asturians van saber aprofitar les seves a la perfecció.

Abelardo va presentar una alineació amb sis jugadors nous respecte a la temporada passada, mentre que Valverde va apostar per pràcticament els mateixos que el curs anterior, cosa que en principi semblava donar un avantatge als bilbaïns.

Després d'una primera meitat sense gols, a la represa els locals van explotar amb dos gols en tres minuts. Al cap d'un quart d'hora, Isma López va tenir el tercer des del punt de penal, però el seu mal xut el va aturar Iraizoz. Al final, Adúriz va fer el gol de l'honor pels visitants.