Dos dies després de superar amb força solvència l'Igualada al Congost, el Manresa va viure l'altre costat de la moneda, encaixant una derrota al camp del Sant Ildefons, a Cornellà.

Els de Dani Fernández van estar desdibuixats a la primera part a mercè d'un Sant Ildefons, també de Primera Catalana. Els locals manaven en la possessió. Al minut 31, una bona combinació per la banda dreta la va culminar Víctor al segon pal amb el que seria l'1 a 0 al minut 31. Dos minuts després i sense temps per a la reacció manresana, era Cepeda qui amb un xut llunyà des de la frontal superava per segon cop el porter Sep. Fins al final del primer temps les sensacions van ser millors per als jugadors del Sant Ildefons, tot i que no es va moure el marcador.

A la represa, amb força canvis a l'alineació, el Manresa va estar molt millor. Va manar al mig del camp i al cap de deu minuts d'haver-se iniciat el segon temps, Dani Muela va retallar distàncies en el marcador després d'aprofitar una bona centrada per la dreta de Dario. El 2 a 1 va donar esperances a un Manresa que va veure com el conjunt local va aprofitar una indecisió defensiva dels blanc-i-vermells per marcar el que seria el 3 a 1 definitiu, anotat per Guillermo quan els jugadors del Manresa reclamaven un fora de joc.

El Manresa, malgrat el marcador desfavorable, no es va rendir i va disposar de bones oportunitats per neutralitzar l'avantatge local. Roger Herms va xutar al pal i Dani Muela va disposar també d'una bona oportunitat.

Dimecres que ve, el Manresa jugarà un nou amistós al camp del Castellar (20 h).