El Montserrat Igualada va perdre 1-2 davant el Suburense de Primera Catalana, en una nova edició del Memorial Pedro López.

Tot i la desfeta, els igualadins van plantar cara en tot moment en un bon partit de futbol. En la primera part cap dels dos equips no va ser capaç d'inaugurar el marcador tot i disposar de força ocasions. A la represa, els de Sitges van obrir el marcador, però pocs minuts més tard els locals van empatar de penal, mitjançant Adrià.

Quan faltava minut per finalitzar el matx, els visitants van aconseguir l'1-2 definitiu en un partit que es podria haver decantat per a qualsevol dels dos conjunts.

Per als igualadins van jugar Dani Loarte, David Valle, Muñoz, Gerard, Pol, Xai, Oscar Pallares, Àlex, Marimon, Ariza, Tutusaus, Isaias, Hadri, Adrià i Pep.

El proper partit de pretemporada per al Montserrat Igualada serà dissabte vinent al municipal de les Comes davant el Sallent, conjunt igualment de Segona Catalana, en un partit corresponent al Memorial Doctors Botet.